Dagens farvel

… var i det lille lokale hippiesupermarked, som ligger lige rundt om hjørnet. Den har ligget der i omkring tredive år (med den samme ejer), og de er fantastiske – og fantastisk børneglade. Da vi kom ind, råbte ejeren Steve til medarbejderen Nora: “Leave that for now, Leo’s here! Go and play with him”, og så kom legetøjskasserne ud på gulvet. (De har også legetøj i butikken til børnene. Selvfølgelig.) Da vi gik, fulgte de os hen til døren, og hele familien fik en kæmpe krammer, en gratis blomme, og fik først lov til at gå, da vi havde lovet at sende julekort hvert år med billeder af børnene.

Undskyld mig lige.

Er det ikke skønt?

Det er bare en BUTIK!

Jeg gik derfra med en stor klump i halsen og tænkte, hvor heldige vi er. Det kan godt være, vi er lidt udfordrede af ingen familie at have i nærheden. Men til gengæld er vi omgivet af generøse, sjove og hjælpsomme mennesker, som gør, at det hele kan løbe rundt:

Den ene nabo har babysittet utallige gange, har givet os de fleste af vores møbler, og vi har holdt jul sammen. Den anden nabo tager den tre-årige med på udflugter i bilen, har købt en sandkasse til ham, og hjælper os med madrasser, sengetøj og håndklæder de to nætter, vi skal sove i huset, efter at flyttelæsset er kørt. OG laver aftensmad til os.

Nogle gange har man bare ikke fortjent det.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s