Vi har jubilæum

Et halvt år i DK!

Det er gået helt afsindigt hurtigt og ekstremt langsomt på samme tid. Og selvom vi ikke er HELT på plads endnu, så kommer det, langsomt. Og når vi får købt nogle flere bogreoler i genbrugsbutikken, så kan jeg nok også få pakket mit kontor ud…

Så der skal gøres status, men det bliver ikke lige nu, for lige nu er de engelske bedsteforældre på besøg, og elkedlen kører i døgndrift og er næsten ved at bukke under – for englændere skal jo have te hele tiden.

HELE tiden.

Man skal vækkes med en kop te på sengen, og så tager man gerne en kop til under morgenmaden, evt. sideløbende med, at man drikker den første kaffe. Derefter drikker man dagens andens kop kaffe, og så er det ellers te derfra.

Og ikke bare hvilken som helst te, selvfølgelig. Man skal huske, hvem der kan lide hvad og hvornår (kamillete om aftenen, eller pebermynte, earl grey kun om eftermiddagen og i så fald uden mælk, almindelig te/darjeeling resten af dagen, og den er så altid med mælk og skal have det rette forhold mellem te, vand og mælk – ellers bliver den sendt tilbage til køkkenet, hældt ud i håndvasken og der startes forfra).

Stakkels lille elkedel. Den fatter slet ikke, hvad der foregår.

Advertisements

5 thoughts on “Vi har jubilæum”

  1. Jamen, det er bare så kompliceret… Jeg har kendt svigerfamilien i 10 år og kæmper stadig med at huske, hvem der fx vil have aftenkamilleteen serveret MED tebrevet i, og hvem der *for guds skyld* vil have, at man tager tebrevet ud FØR servering. Ahrmen altså…

   Like

   1. Det lyder altså også mere kompliceret end jeg gad holde styr på😉
    Kan du ikke lave et Excel ark så du har det liggende fra gang til gang?😄

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s