Hvad savner vi?

Vi er på mange måder *ret* vilde med vores danske liv (hello fantastiske børneinstitutioner – da vi fik skiftet, ihvertfald – og kortere arbejdstider og mindre luftforurering og rummelige huse med haver og økologisk mad i supermarkederne, osv.), meeen der er da også ting, vi savner som pisket. I ikke-prioriteret rækkefølge:

  • billig paracetamol (hvordan kan det ruinere os at have syge børn?)
  • Amazon. Især Amazon Prime. OMG, jeg ved ikke, hvordan vi kan undvære det meget længere. Når man er på barsel i UK og opdager, at man desperat mangler en eller anden lille dimsedut til baby? Klik-klik-klik, og så står det søde pakkepostbud uden for ens egen dør dagen efter.
  • …i det hele taget: at pakker ankommer til ens hus. Hvordan i alverden er det dog for et uciviliseret samfund, der ikke kan levere pakker til hjemadressen uden at tage 3 billioner dollars for det? Seriøst? Bonderøve.
  • te. Te te te. Yorkshire Tea, altså – det eneste, der er værd at drikke. Og ordentlig Earl Grey, ikke det der opvaskevand, de har i Fakta.
  • mine venner. Åhå, jeg savner mine venner! Heldigvis er de så tjekkede, at flere af dem kommer og besøger os her. Bethan & co har allerede været her, Lucy1 har været her, og Lucy2 kommer i marts. Love you, guys!
  • Evensong i katedralen. Ikke at jeg kom der særligt meget, efter vi fik børn, men bare det at gøre det en gang i mellem. Gå ind i katedralen til den korte sen-eftermiddagsgudstjeneste og høre det helt utrolige børnekor synge. De har en fantastisk kortradition i UK, og alle, der er turister i en by med katedral, bør gå derind for at høre koret synge. Det glemmer man sent.
  • vores vej og naboerne der. Hvor børnene løb ind og ud hos hinanden, naboerne var babysittere for os, man lavede middag sammen, og vi delte rengøringshjælp og købte græsslåmaskiner sammen. Og gik i bad hos hinanden, når man havde håndværkere på badeværelset… DET savner jeg, helt vildt. For hvor søde vores naboer end er her, så er det skisme ikke det samme.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s